Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Zadru se u subotu održava 19. prvenstvo Hrvatske u tajlandskom boksu

U Zadru se u subotu održava 19. prvenstvo Hrvatske u tajlandskom boksu

Andrijašević: Ovo je prvi korak prema Olimpijskim igrama

Dvorana 3 na zadarskom Višnjiku u subotu će biti poprište 19. prvenstva Hrvatske u tajlandskom boksu za juniore, mlađe seniore i seniore.
- Sve je spremno za pravi borilački spektakl, odaziv klubova i boraca je više nego zadovoljavajući s obzirom na cijelu situaciju oko epidemije. Naravno, s naše strane smo, zajedno s domaćinom prvenstva klubom Sv. Zoilo iz Zadra, napravi sve da prvenstvo protekne u redu, organizirali smo provođenje svih epidemioloških mjera. Svi u Savezu jedva čekamo početak prvenstva, koje će, vjerujemo, označiti novi početak tajlandskog boksa u Hrvatskoj. Mi postajemo olimpijski sport, svakim danom u našem savezu sve više je klubova i prvenstvo je još jedan korak prema naprijed - kazao je predsjednik Hrvatskog saveza tajlandskog boksa Mario Franić.
Na oku Stručne komisije predvođene Sinišom Andrijaševićem i izbornika Ivana Rudana naći će se ponajbolji borci iz Hrvatske, a cijelo prvenstvo bit će direktno prenošeno na Facebook stranici Hrvatski savez tajlandskog boksa.
- Prvenstvo je još jedan korak u formiranju reprezentacije Hrvatske, koja će nas zastupati na prvenstvu Europe, svijeta i na Olimpijskim igrama. Imamo borce najvišeg svjetskog ranga, siguran sam da će se to vidjeti i na ovom prvenstvu - rekao je Andrijašević.
Na njegove riječi nadovezao se izbornik Rudan.
- Ima dosta novih imena, koja su se pojavila, evo im prigode da svoju vrijednost pokažu na pravom mjestu - zaključio je Rudan.

Vaša reakcija na temu