Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
APN: U ponedjeljak poziv za prikupljanje ponuda za subvenciju kredita

APN: U ponedjeljak poziv za prikupljanje ponuda za subvenciju kredita

Rok je 1. rujna

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) objavila je na svojim web stranicama i na taj način izvjestila sve  zainteresirane kreditne institucije da će u ponedjeljak, 24. kolovoza biti objavljen poziv za prikupljanje ponuda za sklapanje ugovora o davanju subvencioniranih kredita.

- Na temelju 10. članka Zakona o subvencioniranju stambenih kredita APN u ime Republike Hrvatske objavit će 24. kolovoza 2020. godine u javnim glasilima poziv za prikupljanje ponuda za sklapanje ugovora o davanju subvencioniranih kredita - stoji  u obavijesti svim zainteresiranim kreditnim institucijama koje na području Hrvatske mogu obavljati poslove davanja kredita na tržištu.

Rok dostave ponuda za kreditne institucije je 1. rujna ove godine do 16 sati.

Vaša reakcija na temu