Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: press 25 GODINA Proslava HMNK-a Vrgorac uz oproštaj kapetana

25 GODINA Proslava HMNK-a Vrgorac uz oproštaj kapetana

Besplatni roštilj, piće, glazba...

Ove subote, 12. listopada 2024., s početkom u 15.30 HMNK Vrgorac obilježava važan jubilej - 25 godina postojanja kluba! Proslava započinje ispred Doma sportova 'Davor Jović' u Vrgorcu, gdje će se održati druženje s navijačima.

Uz svečani program, planiran je i posljednji pripremni susret prije početka natjecateljske sezone. Odigrat će se u 17 sati protiv MNK-a Torcida Biberon. 

'Ova utakmica obećava pravi futsal spektakl. Na parketu će zaigrati dva kapetana hrvatske futsal reprezentacije - Jelovčić i Marinović - uz mnoge druge prvoligaške igrače, što jamči iznimno kvalitetan susret', najavljuju organizatori.

Jedan od najemotivnijih trenutaka proslave, napominju, bit će oproštaj dugogodišnjeg kapetana Duška Martinca. Nakon 21 sezone i više od dva desetljeća odanosti klubu službeno će zaključiti svoju bogatu igračku karijeru. 

'Pozivamo sve ljubitelje futsala i vjerne navijače da podrže našu momčad i sudjeluju u ovom slavlju. Ulaz na utakmicu je besplatan kao i roštilj i piće za sve posjetitelje', poručuju. 

Vaša reakcija na temu