Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Brat ministra Šipića napadnut nožem u Trilju: 'Provodila se neviđena medijska hajka'

Brat ministra Šipića napadnut nožem u Trilju: 'Provodila se neviđena medijska hajka'

'Domovinski pokret očekuje brzu i učinkovitu reakciju nadležnih institucija kako bi se pravda zadovoljila'

Domovinski pokret najoštrije osuđuje napad na Zvonimira Šipića, brata ministra demografije i useljeništva Ivana Šipića. Jučer ujutro je, naime, napadnut nožem u Trilju.

'Obitelj Šipić te sam ministar Ivan Šipić duboko su potreseni ovim događajem. 

Ne smijemo zaboraviti da se u posljednja dva tjedna provodila neviđena medijska hajka na ministra Ivana Šipića tijekom koje su se u medijski prostor plasirale brojne neutemeljene optužbe i ružne izjave koje su, nažalost, otvorile prostor za ovakve nesretne događaje. Otvaranje prostora za mržnju i napade na obitelj ministra Domovinskom pokretu apsolutno je neprihvatljivo.

Pozivamo sve one koji su cijelo vrijeme huškali i podgrijavali atmosferu linča prema ministru da jasno i glasno osude ovaj napad. Ovim putem pitamo ih i - koji je vaš udio u svemu tome? Jesu li vaša retorika i neutemeljene optužbe doprinijele ovom strašnom činu

Domovinski pokret očekuje brzu i učinkovitu reakciju nadležnih institucija kako bi se pravda zadovoljila, a Zvonimiru Šipiću, koji je dao neizmjeran doprinos u Domovinskom ratu, želimo brz oporavak', poručili su iz stranke.

Policija je ranije izvijestila o napadu, ne otkrivajući identitet oštećenog. 

'Zaprimljena je dojava oštećenog da ga je na području Trilja njemu poznati muškarac ozlijedio na način da mu je zadao ubodnu ranu u predjelu ruke i udaljio se s mjesta događaja. Oštećenom je pružena liječnička pomoć  i odveden je u splitsku bolnicu na dodatni pregled. Prema prvim informacijama lakše je ozlijeđen.

Policijski službenici pronašli su muškarca koji se udaljio s mjesta događaja. Uhićen je, bit će doveden u službene prostorije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje. Na mjestu događaja obavit će se očevid', objavila je jučer policija. 

Vaša reakcija na temu