Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LOLIĆ UZVRATIO KOVAČEVIĆ 'Držite se Šina, Žrnovnica ne treba vaše ideje'

LOLIĆ UZVRATIO KOVAČEVIĆ 'Držite se Šina, Žrnovnica ne treba vaše ideje'

'Iznesen bezbroj nebuloza'

Mario Lolić, predsjednik Mjesnog odbora Žrnovnica, poručio je Marini Kovačević, predsjednici Gradskog kotara Šine, da Žrnovnici nisu potrebne njene ideje.

Reakcija je na to na prijedloge iznesene na press konferenciji građanske inicijative 'Split je naš!'. Predstavnici su, među ostalim, zatražili gradnju gradskih stanova na Korešnici, ali i odcjepljenje Žrnovnice od Splita.

'Danas je gospođa Marina Kovačević, predsjednica GK-a Šine, održala press konferenciju s nekim čudnim ljudima na području Žrnovnice o - Žrnovnici, izgradnji POS stanova i što i kako bi Žrnovnica trebala biti. Neću se uopće referirati na bezbroj nebuloza koje su iznesene na toj press konferenciji. 

Ovim putem podsjećam poštovanu kolegicu da svoju političku karijeru gradi radom u svom kotaru. Žrnovnica ima svoje legitimno izabrane predstavnike, vijećnike MO-a Žrnovnica koji se bore za interese i boljitak Žrnovnice i čiji se rad vidi na svakom koraku u Žrnovnici u zadnje dvije godine. Ponosni smo na suradnju s Gradom Splitom.

Držite se Šina. Žrnovnica vaše ideje ne treba', istaknuo je. 

Vaša reakcija na temu