Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DANI SPINUTA Večeras finale turnira malih branki

DANI SPINUTA Večeras finale turnira malih branki

Bogat program započinje u 19 sati

Iz GK Spinut pozivaju na veliko finale humanitarnog turnira malih branki 'Dani Spinuta 2024.' koje se igra na terenu Nadbiskupskog sjemeništa, popularnom 'Popovskom' u Spinutu.

Bogat program kreće od 19 sati All star utakmicom 'kvartaša', dok je utakmica za 3. mjesto između 'Zabranjenih' i 'Vole Gradele' u 20.30 koju predvode Bego i Lignja.

- Veliko ovogodišnje finale je na rasporedu u 21.30, između 'Za Šaku Dolara' i 'Melkiora', gdje će Mešin i ekipa loviti svoj 1. naslov na turniru, dok bi Čoma pobjedom uhvatio svoj 2. naslov u kvartu. Publiku će zabavljati DJ Duki i DJ Perya. Vidimo se! - kazao nam je Luka Kovač Levantin iz Gradskog kotara Spinut.

Vaša reakcija na temu