Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO: CRO UNUM i Veterani Hajduka za roditelje djece i odraslih s posebnim potrebama

FOTO: CRO UNUM i Veterani Hajduka za roditelje djece i odraslih s posebnim potrebama

'Naša zajednička poruka je da se nikad nećemo umoriti u činjenju dobra'

Hrvatska humanitarna udruga CRO UNUM organizirala je malonogometnu utakmicu u Omišu s ciljem prikupljanja sredstava za Udrugu roditelja djece i odraslih s posebnim potrebama Prijatelj. U utakmici snage su odmjerile ekipe sačinjene od najpoznatijih imena hrvatske znanstvene, društvene, sportske, glazbene i glumačke scene.

Za ekipu CRO UNUM igrali su: Dragan Primorac, Damir Primorac, Trpimir Glavina, Dinko Pivalica, Zoran Đogaš, Kardum Goran, Aljinović Jure, Bušić Željko, Granić Branko, Bogetić Ivica, Marin Popović, Petar Popović, Jure Popović, Peškir Danijel, Borković Filip, Bagatin Krešimir, Buotić Mladen, Drašinac Gordan, Čukelj Fabijan.

Boje Hajduka su branili: Ivan Buljan, Ivica Šurjak, Nikica Cukrov, Drago Ćelić, Mate Bilić, Hrvoje Vejić, Tomislav Erceg, Frane Bućan, Goran Šušnjara, Kike Butorović, Goran Brailo, Denis Putnik, Ivan Rodić, Igor Jelavić, Zoran Kukoč, Nikola Škrabić, Predrag Šimić.

Glavni sudac bio je naš proslavljeni trener Boško Čavka, a u zanimljivoj utakmici punoj pozitivne energije i dobre volje, Veterani NK Hajduka svladali su organizatore iz CRO UNUM-a s jednim golom razlike (2:1). Prikupljeno je 6000 eura koji će biti uručeni Udruzi roditelja djece i odraslih s posebnim potrebama.

'Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj utakmici, posebice legendarnim igračima HNK Hajduk koji se uvijek odazovu mojim pozivima. Naša zajednička poruka je da se nikad nećemo umoriti u činjenju dobra. Svima iz Udruge roditelja djece i odraslih s posebnim potrebama Prijatelj iz Omiša želim zahvaliti na svemu što čine kako bi pomogli potrebitima, a na moju pomoć kao i pomoć humanitarne udruge CRO UNUM, uvijek mogu računati', istaknuo je Dragan Primorac, predsjednik Udruge CRO UNUM.

Vaša reakcija na temu