Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PODGORA Poplava je napravila štetu od 6 milijuna eura

PODGORA Poplava je napravila štetu od 6 milijuna eura

'S nestrpljenjem očekujemo sutrašnju sjednicu Vlada Republike Hrvatske', poručuje načelnica Radić

U posljednja tri dana u Podgori su očišćene sve šahte koji su bile dostupne velikom stroju. Uskoro će se dovršiti i čišćenja malim strojem za nepristupačne dijelove naselja.

'Poplava je začepila sve šahte oborinske odvodnje koje su lani potpuno očišćene. Neke nikada nisu ni čišćene, niti su bile protočne, stavljene su u prioritetne zadatke kako bi  se spriječili problemi kod iduće kiše. U tijeku je prva faza uređenja vatrogasnih i poljskih putova uništenih u poplavi u Podgori', kaže načelnica Petra Radić.

U tijeku je čišćenje potoka Šuškovac, idućeg tjedna očekuje se čišćenje i sanaciju potoka/ceste na Čakljama. U tijeku su i radovi na rekonstrukciji prometnice u Igranima uz sanaciju vodovodnih cijevi, dionica od prostorija TZM Igrane do posljednjeg objekta u smjeru Drašnica.
Cesta će biti zatvorena za promet samo u ponedjeljak tijekom asfaltiranja.

U tijeku su radovi na rekonstrukciji prometnice u Maloj Dubi uz potpuno uklanjanje asfalta i korijenja okolne invazivne vegetacije.

Cesta je do utorka zatvorena za promet.

'Koordinacijski sastanci odrađuju se minimalno na tjednoj bazi s Hrvatskim vodama, Hrvatskim cestama, Županijskom upravom za ceste, Splitsko-dalmatinskom županijom i mnogim drugima.
S nestrpljenjem očekujemo sutrašnju sjednicu Vlada Republike Hrvatske od koje smo zatražili pomoć za štetu koja se procjenjuje na preko 6 milijuna eura', otkriva načelnica Radić.

Vaša reakcija na temu