Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dalmacijacement / Ilustracija STRELJAŠTVO: Turnir olimpijskih nada

STRELJAŠTVO: Turnir olimpijskih nada

Solinjanka Ema Bračanov briljirala u Zagrebu i pomela konkurenciju, iako je tek mlađa kadetkinja

Na prvom turniru olimpijskih nada u streljaštvu održanom u Zagrebu iskočila je tek 16-godišnja Ema Bračanov iz solinskog Dalmacijacementa. Iako tek mlađa kadetkinja po stažu ona je u disciplini zračni pištolj pobijedila u juniorskoj konkurenciji s rezultatom 550-9x.

Da bi Solinjanke u godinama koje dolaze mogle imati velike uspjehe u zračnom pištolju pokazuje drugo mjesto Anne Ćukušić (545-4x), koja je mlađa juniorka.

Kad se zbroje svi rezultati (juniori, mlađi juniori, kadeti, kadetkinje u muškoj i ženskoj konkurenciji) strijelci Dalmacijacementa osvojili su čak dvanaest medalja.

Osim spomenutih Bračanov (tri prva mjesta) i Ćukušić (dva druga mjesta), u zračnoj pušci je Toma Tadić bio drugi među mlađim juniorima, Roko Radinović drugi, a Marino Galić treći među kadetima, a u zračnom pištolju Ante Danko Visković je bio drugi među mlađim juniorima i treći među juniorima.

Vaša reakcija na temu