Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO Održan Split Open 2022

FOTO Održan Split Open 2022

Na turniru je sudjelovalo 170 natjecatelja

Jučer je održan tradicionalni 5. međunarodni turnir odbojke 'Split Open 2022' u organizaciji KROL-a Split. 


U ime Grada Splita kao pokrovitelja turnir je otvorio Igor Maretić. Tom prigodom mu je uručena zahvalnica Grada Splita za dugogodišnju potporu i pokroviteljstvo. 


Na turniru je sudjelovalo 170 natjecatelja, odnosno 24 ekipe.


Natjecanja su se održavala u kategorijama mix i ženskih ekipa na lokacijama ŠC Poljud i OŠ Žnjan-Pazdigrad (samo kvalifikacije). Pobjednicu su:

Mix ekipe

1. Team Toniutti - Split    

2. Ekipa (KROL Split) - Split    

3. Flamingosi (ROS) - Split

Ženske ekipe

1. Za dušu - Rijeka   

2. OK SPLIT - Split      

3. Kućanice - Umag 

'Navečer je organizirana svečana večera u restoranu 'Bloom' te su i dodijeljena priznanja pobjedničkim ekipama. Tijekom večere okupljeni su uživali u dobroj hrani, druženju i plesu uz pratnju žive glazbe do ranih jutarnjih sati. 

Svi sudionici su bili oduševljeni organizacijom natjecanja i svečanom večerom kao krunom uspjeha ovakve zahtjevne organizacije te su već sada najavili dolazak i slijedeće godine', kažu organizatori.  

Vaša reakcija na temu