Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hrvatska lutrija otvorila streetball igralište u općini Promina

Hrvatska lutrija otvorila streetball igralište u općini Promina

Stajalo je 12 tisuća eura

Otvoreno je novo streetball igralište u Općini Promina. Otvorenju su prisustvovali direktor Hrvatske lutrije - Regije Jug Jozo Parlov te načelnik Općine Promina Tihomir Budanko.

Povodom otvaranja direktor Parlov je izjavio: 'Iznimno nam je drago što imamo priliku otvoriti novi sportski objekt kojeg su omogućili igrači Hrvatske lutrije. Ulaganja poput ovog ostavljaju pozitivan trag u našim zajednicama te su najbolji pokazatelj da ustrajemo na društvenoj odgovornosti'.

'Ovaj projekt, financiran od strane Hrvatske lutrije u iznosu od 12.000 eura, dokaz je naše predanosti stvaranju boljih uvjeta za naše mlade i cijelu lokalnu zajednicu. Ponosni smo što smo uspjeli osigurati kvalitetan sportski prostor koji ispunjava najviše standarde i omogućuje sigurno bavljenje sportom na otvorenom.

Očekujemo da će igralište postati središte za rekreaciju i sportski duh, mjesto gdje će mještani razvijati svoje sposobnosti, ali i jačati zajedništvo kroz zdravu konkurenciju i timski rad', izjavio je načelnik Budanko.

Igralište u općini Promina financirano je kroz natječaj za dodjelu sredstava za opremanje streetball igrališta Hrvatske Lutrije. Prema uvjetima natječaja slučajnim odabirom dodijeljena su sredstva za opremanje jednog streetball igrališta u jednoj općini ili gradu u svakoj županiji, a najveći iznos koji se mogao dodijeliti jednoj jedinici lokalne samouprave je 12.000 eura, tako je Hrvatska lutrija uložila preko 200.000 eura u streetball igrališta diljem zemlje.

Vaša reakcija na temu