Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Nakon pet mjeseci igranja završena Groupama Žuta liga

Nakon pet mjeseci igranja završena Groupama Žuta liga

Završnica je održana na Gripama

Nakon pet mjeseci igranja, niza zanimljivih utakmica, završena je Groupama Žuta liga, koja se igrala u tri kategorije. Sama završnica natjecanja za sve polaznike škole košarke KK Splita, Groupama Žuti dan, održana je u dvije dvorane na Gripama. Bobis je osigurao 300 krafni za sve sudionike, Groupama Osiguranje sve pobjedničke ekipa darivalo je prigodnim poklonima, a na tribinama Gripa našao se veliki broj navijača. 

Igralo se cijeli dan, a u Mini Žutoj ligi (igrači rođeni 2014. godine i mlađi) pobjedu je odnijela Ekipa 3 svladavši u finalu Ekipu 4 s 37:31. Za pobjednike su igrali Andro Jakić, Duje Simović, Vedran Zvonić, Ante Matijević, Vigo Radojković, Niko Vučković, Aldo Mitrović, Jadran Lozovina i Petar Ercegović

U Maxi Žutoj ligi (igrači rođeni 2008. godine i mlađi) pobjedu je odnijela Ekipa 4 svladavši Ekipu 5 s 57:50. Igrali su Duje Malada, Leo Bezjak, Roko Latković, Dominik Tolj, Ivan Znaor, Teo Čulić, Toma Kurtović, Ivan Vuko, Alen Halilović, Leon Tomas, Luka Juras, Toma Čulić i Mateo Vrvilo

U najmasovnijoj kategoriji, onoj za igrače rođene 2011. i mlađe (sudjelovao je 150 igrača) trijumfirala je Ekipa 2 koja je u finalu bila bolja od Ekipe 1 s 52:48. Pobjednički tim činili su Levin Maher, Massimo Maher, Roko Ratković, Marijan Čondić-Kadmenović, Božo Matić, Luka Živaljić, Lovro Ljubomir, Matko Velimirović, Marino Radić, Toma Čondić, Ante Buljubašić, Ivan Ivušić i Toma Štrbac. Sve ekipe tijekom natjecanja, pod ravnanjem voditelja škole košarke Ante Grgurevića, vodili su treneri KK Splita Duje Kaliterna, Niko Zdrilić, Zvone Nikolić i Miro Bubić.


Vaša reakcija na temu