Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nove medalje za splitski taekwondo iz Tallinna

Nove medalje za splitski taekwondo iz Tallinna

Bila je to posljednja provjera prije odlaska na europsko seniorsko prvenstvo

Izvrsni su još jednom bili splitski taekwondo sportaši na najjačem turniru G2 kategorije koji nosi ekstra bodove na olimpijskim rang listama. Ukupno je na President cupu Europe nastupilo više od 1600 natjecatelja, a među njima i šest Splićana. 

Svjetska i europska prvakinja Lena Stojković osvojila je zlatnu medalju u kategoriji do 49 kilograma kao i Leon Glasnović do 68 kilograma. Bruna Duvančić je srebrna do 49 kilograma, a Paško Božić srebrni u plusu. Toni Kanaet i Ivan Šapina turnir su završili na petom mjestu.

Dva dana prije europskog President cupa u Tallinnu je održan i G1 turnir Tallinn open na kojem je Toni Kanaet osvojio brončano odličje, a Paško Božić srebrno.

Bila je to posljednja provjera prije odlaska na europsko seniorsko prvenstvo koje se početkom svibnja održava u Beogradu.

Vaša reakcija na temu