Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Rugby.hr Počelo ragbijaško prvenstvo: Mladost i Sinj krenuli pobjedama

Počelo ragbijaško prvenstvo: Mladost i Sinj krenuli pobjedama

Utakmica između Nade i Čelika odgođena je

Počela je nova klupska sezona, novi lov na trofeje! Odigrano je prvo kolo hrvatskog prvenstva, a pobjedama su krenuli lanjski finalisti Mladost i Sinj.

Mladostaši su kao gosti, pred nekoliko stotina gledatelja po kiši, svladali pomlađeni Zagreb 29-0 (17-0). U šestoj minuti Perica je zabio za 5-0, a u 16. Vlašić za 10-0. Dok su na osjetniju prednost mladostaši otišli u završnici poluvremena, u 37. minuti, kada je Biškić postigao polaganje, a Jurišić pretvorio za 17-0.

U drugom dijelu pobjedu su potvrdili u 53. minuti novim zgoditkom Vlašić i pretvaranjem Ivanjković, te u 75. zgoditkom Ivanjković.

Sinj je do prvih bodova došao sigurnom pobjedom u Ljubljani 36-10 (19-0). U prvom su poluvremenu lijepu prednost Sinjanima donijeli polaganjima Brčić-Šušak, Grčić i Lucić, uz dva pretvaranja Pavlovića, a u drugom su pobjedu potvrdili novim zgodicima Brčić-Šušak, Lucić i Pavlović, koji je jedno i pretvorio.

Utakmica između Nade i Čelika odgođena je.

Vaša reakcija na temu