Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press TORETA OPEN WATER 2024. Plivačko natjecanje u nedjelju na Silbi

TORETA OPEN WATER 2024. Plivačko natjecanje u nedjelju na Silbi

Evo kako se možete prijaviti

U nedjelju se na Silbi održava 10. Toreta Open Water plivačko natjecanje u sklopu kojeg se održavaju utrke Prvenstva Hrvatske i ACI CRO CUP-a na 3.000 metara 

U suradnji klubova daljinskog plivanja 'Silba' i 'Donat-Zadar' i ove se godine u kristalno bistrom moru luke Žalić održava natjecanje u daljinskom plivanju 'Toreta Open Water' u sklopu kojeg se plivačice i plivači natječu u utrci Prvenstva Hrvatske u apsolutnoj kategoriji i ACI CRO CUP-u na 3.000 metara. 

Više od stotinu plivača svake godine posjećuje ovo događanje, a rado ih prati cijela obitelj i prijatelji jer je Silba idealno mjesto za odmor, šetnju i kupanje. Već je dobro poznato da na otoku nema automobila, stoga je mir te kristalno bistro i čisto more ono što obilježava ovo sportsko natjecanje.

Ovogodišnji sponzori Toreta open Water plivačkog maratona su MSM Swim Shop i ARENA (generalni sponzori) te Tim Kabel, Stomatološka Poliklinika Dr. Štambuk, Aqua Viva, ZKM Škabrnja i AutoSelect Rijeka.

Prijave i informacije o utrci

Prijave se vrše na poveznici.

Rok prijave za ACI CRO CUP i PH je utorak, 27. kolovoza, u 23.59 sati. Svi natjecatelji koji nisu registrirani u savezu i plivaju rekreativno prijavu mogu vršiti do petka, 30. rujna, u 23.59 sati. 

Start utrke je u 11.30 sati. 

Polaznici mogu doći katamaranom iz Zadra ('Princ Zadra' agencije Miatorus, polazak u 08.45 sati s Poluotoka u Zadru, dolazak u Silbu u 10.15 sati) ili katamaranom iz Pule ('Krilo Lux' u 7.00 sati iz Pule, dolazak u Silbu u 10.30 sati). 

Povratna linija katamaranom za Pulu ('Krilo Lux' u 17.00 sati iz Silbe) ili za Zadar katamaranskom linijom ('Princ Zadra' u 17.25 sati, dolazak u Zadar Poluotok u 19.00 sati) i trajektnom linijom ('Vladimir Nazor' u 19.00 sati, dolazak u luku Gaženica u 23.15 sati). 

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti putem adrese kdpsilba@gmail.com ili broja telefona +385912346254 (Paula Bolfan, tajnica Kluba). 

Vaša reakcija na temu