Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RNK Split TREĆA HNL Majstorije Lea Andrića donijele Hrvacama slavlje protiv Splita

TREĆA HNL Majstorije Lea Andrića donijele Hrvacama slavlje protiv Splita

Uzbudljivo je bilo u derbiju 28. kola

Uzbudljivo je bilo u derbiju 28. kola Treće HNL jug. Hrvace su svladale Splita s 2:1 uz dva pogotka najboljega pojedinca susreta Lea Andrića koji je majstorski pogađao. 

Počelo je spornom situacijuom kada su gosti tražili penal na Baraću  koji je dobio žuti za simulaciju, a isto su tražili i domaći nakon pada Andrića. Split je pokušavao doći do poravnanja u nastavku, u 50. je u prilici bio mladi Ante Žužul, no onda su domaći došli do drugog pogotka. 

Napadački potez da stopera Primorca ubaci u špicu treneru 'crvenih' Ivanu Radeljiću isplatio se kratkoročno, jer je taj igrač smanjio na 2:1. Nakon toga su domaći preko Hrgovića pogodili gredu pet minuta prije kraja. Gosti su pak imali šansu za izjednačenje kada je Baraću obranio Vugdelija na asistenciju vratara Jelića koji je također jurnuo naprijed na prekid.

Ostali rezultati 28. kola:

Uskok – Neretva 3:0 (Božinović 16′, Teklić 55′, Vučemilović – Grgić 85′)

GOŠK – Zmaj Makarska 4:1 (Cicijelj 10′, Smrdelj 31′, Topuzović 33′, Caput 74′ // Antunović 88′)

BŠK Zmaj – Zagora 0:1 (Krajina 20′)

Vodice – Primorac 1:2 (Petričević 18′ // Mondziaou 1′, 48′)

Sloga – Hrvatski vitez 1:3 (Katić 41′ // Torbarina 31′-11m, 75′, Jurić 77′)

Neretvanac – Kamen 2:0 (Mihaljević 50′, Lukić 59′)

Urania – Jadran LP 2:0 (Brnić 54′, Sušić 87′)

Vaša reakcija na temu