BILO SRCE: Montažne kućice za tri obitelji otišle u Sisak i Petrinju

BILO SRCE: Montažne kućice za tri obitelji otišle u Sisak i Petrinju

Bilo srce je iznimno ponosno što je moglo sudjelovati u ovoj akciji - rekao je Ivan Baranović

Iz Splita su na put krenule tri građevinske jedinice montažnih kuća koje će ubrzo postati dio toplog doma za tri obitelji s područja Petrinje i Siska koja su pogođenim razornim potresom.

U sklopu humanitarne akcije 'Bilo srce kuca za sve vas', udruženim snagama Bilog srca i vjernih navijača, izgrađene su tri građevinske jedinice montažnih kuća koje se sastoje od kuhinje i kupaonice. Spomenute jedinice građene su u Splitu zbog jednostavnije izvedbe, dok su se pripremni radovi vezani za postavljanje istih odvijali paralelno na terenu. 

- Bilo srce je iznimno ponosno što je moglo sudjelovati u ovoj akciji, odnosno usmjeriti sredstva koja su uplaćena na naš račun za pomoć stanovnicima područja pogođenih potresom. Kao što možete vidjeti, usmjerili smo ih u izgradnju ovih građevinskih jedinica, a koje su izgrađene vrijednim navijačkim rukama. Naravno, ovdje naši radovi i akcije ne staju, oni će se nastaviti sve dok i posljednja obitelj ne bude na toplom i sigurnom. - izjavio je predsjednik udruge Bilo srce, Ivan Baranović.

Kada se sve građevinske jedinice spoje činit će kompletnu montažnu kuću, potpuno opremljenih 'bijelom tehnikom', kuhinjom i sanitarijama.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(91199, "");
Pregledaj komentare
29