Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bivši igrač Osijeka biranim riječima pričao o Hajduku i njegovim navijačima...

Bivši igrač Osijeka biranim riječima pričao o Hajduku i njegovim navijačima...

Intervju za medij u Poljskoj

Bivši igrač Osijeka Damjan Bohar vratio se u poljski Zaglebie, te je u intervjuu za Weszlo prokomentirao situaciju u hrvatskom nogometu.

- Nenad Bjelica je dobar trener, ali u prošloj sezoni je promijenio taktiku. Braniči su uglavnom slali duge lopte na napadače, sve se događalo kroz sredinu terenu, a ja sam krilo. Često sam besmisleno trčao jer lopte nisu dolazile do mene - rekao je Bohar, a potom dodao:

Najviše su mi nedostajali stadioni i atmosfera. Kad si na Balkanu i odeš u Poljsku, to je super, sve ostavi na tebe ostavi dojam: navijači, infrakstruktura i organizacija. Kad odete iz Poljske u Hrvatsku, to je neka druga stvarnost. Mali stadioni, nisu tako lijepi. Interes navijača je slab, izuzev Hajduka. 

Nastavio je...

- U Poljskoj je veći potencijal. U Lubinu sam igrao utakmice pred više od deset tisuća navijača na tribinama, a na gostovanjima zna biti i po nekoliko tisuća. U Hrvatskoj sam tako nešto mogao vidjeti samo u Splitu. Tamo su veliki fanatici, za njih ne postoji Manchester United, Real, Juventus, samo Hajduk. Oni su nevjerojatni - zaključio je Slovenac. 

Vaša reakcija na temu