Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Bivši veznjak Hajduka napisao objavu u čast bratovom debiju u Prvoj HNL

Bivši veznjak Hajduka napisao objavu u čast bratovom debiju u Prvoj HNL

Obojica su debitirali na istom stadionu

Toma Bašić iz HNL-a je otišao prije tri godine, ali prvoligaškim travnjacima sada svoj put započinje njegov brat blizanac Jakov. U sinoćnjem dvoboju Hrvatskog dragovoljca i Dinama (0:4) Jakov Bašić je debitirao u Prvoj HNL. 

Protekle sezone Jakov je igrao za Dugopolje, bio je ranije i u drugoj momčadi Hajduka, a od ove je sezone član Hrvatskog dragovoljca. Objavu u čast bratovom debiju na Instagramu je napisao i poznatiji Toma, a zanimljivo je da su obojica debitirali na istom stadionu. Toma Bašić je za Hajduk u HNL-u debitirao 10. kolovoza 2015. godine u susretu protiv Lokomotive. 


Vaša reakcija na temu