Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTO/VIDEO Srinjine uz baklje i vatromet dočekale svoju zlatnu paraolimpijku Anđelu Mužinić Vincetić

FOTO/VIDEO Srinjine uz baklje i vatromet dočekale svoju zlatnu paraolimpijku Anđelu Mužinić Vincetić

Donosimo djelić ozračja

Mjesni odbor Srinjine s mještanima je upriličio svečani doček za svoju sumještanku, zlatnu paraolimpijku Anđelu Mužinić Vincetić.

Školsko igralište osvijetlile su baklje, upriličen je i vatromet. Mnogi su došli pozdraviti je i čestitati joj.

'Najrađe bih da ne moram ništa govorit. Bilo mi je puno lakše igrati. Dok sam bila tamo uživala sam i radila ono što volim. Ovo je poseban dan. Moja medalja puno više vrijedi kada dođem ovdje, kada vidim vaše emocije. Kad sam osvojila medalju, nisam plakala, sada plačem', poručila je Anđela biranim riječima predstavivši i svoju trenericu Mirelu Šikoronju Ivančin.

'Ova slika govori više od tisuću riči. Srce mi zatitra, kada vidim kako se vesele s našom Anđelom. Anđela i Luka su ponos Splitsko-dalmatinske županije, čestitam trenerima, roditeljima. Vi ste naši najbolji i najveći ambasadori', poručio je dožupan Stipe Čogelja.

Pozdrav i zahvalu uputio je i župnik Tomislav Ćubelić.

Najbolja hrvatska parastolnotenisačica osvojila je zlatnu medalju u kategoriji WS3 na Paraolimpijskim igrama u Parizu nakon što je u finalnom susretu nakon dramatičnih pet setova pobijedila Koreanku JiyuYoon s 3-2 (11-7, 11-8, 10-12, 10-12, 13-11).


Najveći je to uspjeh u karijeri 31-godišnje Splićanke koja je do sada osvojila dvije paraolimpijske medalje u ekipnom dijelu natjecanja zajedno s Helenom Dretar Karić - srebro u Rio de Janeiru (2016), te broncu u Tokiju (2020).

Donosimo djelić ozračja s dočeka u Srinjinama.

Vaša reakcija na temu