Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dalmatinski portal FOTOGALERIJA: Šibenik s igračem manje pao u 87. minuti!

FOTOGALERIJA: Šibenik s igračem manje pao u 87. minuti!

Dugo su se držali s igračem manje

U 19. kolu SuperSport HNL-a, Šibenik je na Šubićevcu poražen od Rijeke 1:2.
Nakon nezadovoljavajućeg prvog dijela sezone za obje momčadi, i Šibeniku i Rijeci je sada svaki bod od velike važnosti. U prošlom kolu Šibenik je očekivano poražen na Poljudu, dok je Rijeka u Osijeku izborila bod. 
Prvi pogodak na susretu postigao je gostujući napadač Matija Frigan već u četvrtoj minuti. Samo tri minute kasnije, sudac Zdenko Lovrić je zbog igranja rukom riječkog stopera Emira Dilavera pokazao na bijelu točku. Odgovornost je preuzeo bivši igrač Hajduka Ivan Delić, čiji je pokušaj obranio Nediljko Labrović, ali lopta mu se u konačnici sretno odbila nakon čega nije mogao promašiti. 
U 14. minuti debitant za šibensku momčad Josip Knežević zaradio je crveni karton zbog neopreznog prekršaja na Princu Ampemu. Knežević je u redove šibenskog kluba došao ove zime kao slobodan igrač nakon što je, prema Transfermarktu, u travnju prošle godine raskinuo ugovor sa SC Al-Arabijem. 
Rijeka je s igračem više došla do pogotka tek u 87. minuti susreta, kada je Jorge Obregon atraktivno poentirao petom.
Što se tiče igrača Hajduka na posudbi u Šibeniku, Ivan Dolček  je u igru ušao u samoj završnici, a Ivan Krolo je utakmicu odgledao s klupe. 
Šibenik je još uvijek na devetoj poziciji, dok se Rijeka nalazi na mjestu ispred sa šest bodova više. Šibenik je ovim rezultatom produžio niz od čak 16 ligaških utakmica bez pobjede. Momčad sa Šubićevca tri boda je zadnji put osvojila u sedmom mjesecu, kada je kod kuće slavila protiv Lokomotive. 

 

Vaša reakcija na temu