Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IMAMO LI POTEZ SEZONE U ABA LIGI Lovre Runjić monstruozno zakucao pored dvojice igrača!

IMAMO LI POTEZ SEZONE U ABA LIGI Lovre Runjić monstruozno zakucao pored dvojice igrača!

Bivši igrač Splita ovog ljeta je prešao u redove Mornara

Košarkaši crnogorskog Mornar Bara ove sezone su glavni kandidati za ispadanje iz ABA lige. Momčad se, zbog financijskih poteškoća okupila netom prije početka prvenstva, a u prvih šest kola još ne znaju za pobjedu. Jučer su poraženi u Subotici, bolji je bio Spartak, koji se s lakoćom obračunao s Crnogorcima, ali susret je obilježio potez bivšeg igrača Splita Lovre Runjića.

On je ovog ljeta prešao u redove Mornara, a njegovo monstruozno zakucavanje već sada službena stranica ABA lige dovodi u kontekst najboljeg poteza sezone. Nakon asistencije još jednog bivšeg igrača Splita, Ilije Đokovića, Runjić se sjurio prema košu Spartaka, a onda lijevom rukom zakucao pored dva obrambena igrača. Izgledalo je to i više nego efektno, a atraktivna zakucavanja nisu nikakva novost za ovog 23-godišnjeg Splićanina - nagledali smo ih se itekako u žutom dresu prošlih godina.

Inače, Runjić ove sezone u prosjeku zabija 10 poena, te upisuje četiri skoka i tri asistencije.

Vaša reakcija na temu