Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović MARIJAN BUDIMIR: O izostancima ne volim pričati, koga nema bez njega se može i mora!

MARIJAN BUDIMIR: O izostancima ne volim pričati, koga nema bez njega se može i mora!

'Ulog je velik, momci jedva čekaju istrčati na teren'

Trener Hajdukovih juniora Marijan Budimir najavio je četvrtfinalni susret Lige prvaka mladih s Borussijom u Dortmundu koji se igra u srijedu (18.30 sati). 

- Momci jedva čekaju istrčati na teren. Pripremili smo se taktički, mentalno. Ulog je velik, pravi super teren, jedan od kultnih stadiona. Dosta će doći navijača jednih i drugih. Četvrtfinale Lige prvaka je top događaj - rekao je Budimir, a zatim se osvrnuo na izjavu trenera Borussije Mikea Tullberga koji je Hajduk usporedio s Hibernianom.

- Gledali smo tu utakmicu. Igrali su s pet nazad, slično kao i mi protiv Manchester Cityja. Mislim da su nas sigurno dobro proučili. Mi smo gledali njihovih deset utakmica. Teško je uspoređivati Borussiju s našim ranijim protivnicima. Jako su fizikalna ekipa, prava seniorska. Direktni su, jako dobri u tranziciji, natjecateljska ekipa, prilagodljiva, mijenjaju sustave. Bit će interesantno.

Kakva je situacija u momčadi?

- Oni koji su tu su na broju. O izostancima ne volim i ne želim pričati. Ne želimo tražiti opravdanje. Koga nema bez njega se može i mora - zaključio je Budimir. 

Vaša reakcija na temu