Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mario Pašalić prelazi u AC Milan

Mario Pašalić prelazi u AC Milan

Talijanski klub je zainteresiran za hrvatskog veznjaka i izgledno je da se realizira ovaj transfer

Mario Pašalić bi karijeru trebao nastaviti u AC Milanu! Slavni talijanski klub ozbiljno je zainteresiran za bivšeg Hajdukova veznjaka, koji je nakon oporavka od ozljede trenirao sa Chelseaom.

Pašalić je nakon odlaska iz Hajduka u Chelsea jednu sezonu proveo u španjolskom Elcheu, gdje je bio jedan od glavnih igrača u uspješnoj borbi za ostanak (klub je kasnije izbačen iz lige 'za zelenim stolom'), potom je proteklu sezonu vrlo dobro igrao za Monaco sve dok ga ozljeda nije udaljila od terena.

Nakon oporavka je trener Chelsea Antonio Conte želio Pašalića na treninzima svoje momčadi, pa je Mario tekućeg kolovoza trenirao pod njegovim vodstvom, da bi se sada pojavio interes Milana, koji je trenutno najozbiljnija opcija za nastavak karijere nekadašnjeg Hajdučkog srca.

Milan je, inače, 18 puta bio prvak Italije i 7 puta prvak Europe, a najdublji pečat od hrvatskih igrača tamo je ostavio Zvonimir Boban

Vaša reakcija na temu