Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Održana redovna izborna skupština Splitskog dijabetičkog društva

Održana redovna izborna skupština Splitskog dijabetičkog društva

Izabrano novo rukovodstvo

Dana 17. lipnja  2024. održana je redovna izborna Skupština Splitskog dijabetičkog društva u njihovim prostorijama u Ban Mladenovoj 9/I.

Pozivu su se odazvali članovi Udruge u velikom broju kao i njihovi gosti a to su bili prof. dr. Mladen Krnić, dr. Merim Bezdrov, dr. Konstantin Živković

Sjednicu je otvorio i vodio dugogodišnji predsjednik Branko Lulić, dipl.ing., s opsežnim dnevnim redom, gdje je izložio rad i djelovanje Udruge te je među ostalim rekao kako je prije 25 godina otvoren Centar za dijabetes u našoj splitskoj bolnici, gdje će se vršiti preventiva nad ugroženom populacijom, što je višestruko korisno i puno manje košta nego samo raditi na posljedicama opake, progresivne, podmukle šećerne bolest poznate i kao tihi ubojica.

Također su podnesena izvješća o radu i poduzetim akcijama te financijsko izvješće, a sva su prihvaćena, kao i planovi za 2024. godinu.

Kako je ovo bila i izborna skupština tako je izabrano i rukovodstvo Udruge 2024-2028. godine a to je:

Izvršni odbor

1.Predsjednik: Branko Lulić

2. Potpredsjednica: Vesna Zec

3. Potpredsjednik: Mihajlo Čizmić

4. Tajnik: Ada Sapunar

5. Članica: Jagoda Rogošić

6. Članica: Mirica Poštenjak

7. Članica: Stanka Marinković

8. Član: Ivan Milardović

9. Član: Ivan Petričević

10. Član: Robert Viđak

11. Član: Merim Bezdrov

12. DZ SDŽ: Josipa Tomić

13. KBC Split: Mladen Krnić

Nadzorni odbor

1. Anka Amižić

2. Lada Mladineo

3. Ivan Pečarević

Na kraju se Predsjednik Lulić toplim riječima podsjetio na veliki doprinos u djelovanju Udruge i uručio Zahvalnicu dugogodišnjoj aktivistici i potpredsjednici Liljani Repanić na predanom radu, te je sve popraćeno s dugim aplauzom.

Vaša reakcija na temu