Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Modrića upitali dokad će igrati za reprezentaciju, evo što je odgovorio...

Modrića upitali dokad će igrati za reprezentaciju, evo što je odgovorio...

Protiv Poljske je odigrao 180. utakmicu u dresu Hrvatske

Luka Modrić 180. nastup u dresu Hrvatske pamtit će po pogotku protiv Poljske (1:0). Sjajno je naciljao iz slobodnog udarca s ruba šesnaesterca. 

- Vrlo važna tri boda. Morali smo pobijediti zbog sampouzdanja. Imali smo četiri utakmice bez pobjede. Odigrali smo jako dobru utakmicu. Možemo biti zadovoljni - rekao je Modrić, a na pitanje o pogotku odgovara:

- Sretan sam da sam napokon zabio iz slobodnjaka. Izgleda da mi leže slobodnjaci u Osijeku. Sretan sam zbog gola, ali i zbog pobjede i naše igre.

Došli ste do 180. nastupa u dresu reprezentacije. Koliko vam to znači?

- Ponosan sam i sretan što sam došao te brojke. Nisam ni sanjao da ću doći do toga. To je nešto prekrasno. Sretan sam da sam i dalje tu, da mogu pomoći reprezentaciji.

Dokad se vidite u reprezentativnom dresu?

- Vidjet ćemo, stvarno ne znam. U ovim mojim godinama teško je prognozirati. Sa mnom se nikad ne zna. Ne mogu davati dugoročne najave. Idemo utakmicu po utakmicu. Dok uživam na terenu bit ću tu, a kad tako ne bude onda ću se sam povući.

Vaša reakcija na temu