Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka NIKOLA KALINIĆ: Bolji smo od Dinama, drago mi je da navijači idu u Zagreb u velikom broju!

NIKOLA KALINIĆ: Bolji smo od Dinama, drago mi je da navijači idu u Zagreb u velikom broju!

'Vjerujem da ćemo biti na nivou kao prošle sezone'

Novoj sezoni i utakmici s Dinamom raduje se i veliki Hajdukov adut Nikola Kalinić.

- Nikad nije lijepo izgubiti, ali to su pripremne utakmice. Rezultat nije toliko bitan. Pripremili smo se dobro. Mislim da će Hajduk biti pravi kada bude trebalo, kada se budemo borili za bodove. Čeka nas jedini pravi derbi. Vjerujem da ćemo biti na nivou kao prošle sezone - rekao je Kalinić, a zatim se dotakao svoje uloge novinara kada je u Austriji 'izrešetao' svog prezimenjaka Lovru. 

- Imao sam dobra pitanja. Ne volim okolišati. Mislim da se dobro snalazim, ali ne vidim se u tom poslu. 

Kakav je Dinamo?

- Dinamo je uvijek bio jak, i prošle sezone. Pojačali su se s par igrača. Prošle sezone smo igrali četiri puta s njima. Moramo gledati sebe i kada smo mi pravi onda nema straha. 

Gdje je prednost Hajduka?

- Zajedništvo. Svi su bitni, od golmana do napadača. Imamo veliku želju za osvojiti trofej. Budemo li grizli za pobjedu, nagradit će nas trofejom.

Mislite li da ste bolji od Dinama?

- Mislim da smo bolji, to smo pokazali. Dobili su nas prošle sezone samo jednom, i to kada nije bilo bitno. 

Što može Hajduk ove sezone?

- U nogometu se ne može ništa obećati. Igramo u najvećem klubu u Hrvatskoj. Hajduk se mora boriti za svaki trofej. Mislim da će ove godine biti kao i prošlo. Ove sezone se očekuje da budemo na poziciji više nego prošle sezone. I drugi imaju iste ciljeve. 

Kakav je komentar prijelaznog roka do sada?

- Nisam ja sportski direktor. To je pitanje za njega. 

Jesi li spreman za reprezentaciju?

- Nećemo provokativna pitanja. To ćemo idući put. 

Poruka navijačima?

- Imamo najbolje navijače u Hrvatskoj. To pokazuju iz kola u kolo. Mi ćemo im pokušati uzvratiti na terenu i da ćemo na kraju svi skupa slaviti. Vjerojatno je pola vlaka mojih poznanika. Većinu ih znam. Drago mi je da navijači idu u velikom broju. Puno nam to znači - zaključio je Kalinić.

Vaša reakcija na temu