Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nizozemska srušila Rumunjsku i plasirala se u četvrtfinale Europskog prvenstva

Nizozemska srušila Rumunjsku i plasirala se u četvrtfinale Europskog prvenstva

Tamo će snage odmjeriti s pobjednikom iz susreta Turske i Austrije

U osmini finala Europskog prvenstva Nizozemska je svladala Rumunjsku 3:0. 

Prvo poluvrijeme ovog susreta bilo je najboljih 45. minuta Nizozemske na turniru. Bili su aktivni prema naprijed, u više navrata opasno su zaprijetili, a postigli su i pogodak. U 20. minuti poentirao je njihov najbolji strijelac na prvenstvu Cody Gakpo

U drugom dijelu Rumunjska je imala par bljeskova u kojima su pokušali ugroziti vrata Barta Verbruggena, ali Nizozemci su još uvijek dominirali. Promašili su mnoštvo prilika, Gakpu je poništen drugi pogodak, ali to ih nije obeshrabrilo. Donyell Malen je prvo u 83. minuti, a zatim i u 93. zatresao rumunjsku mrežu i tako potvrdio pobjedu svoje momčadi. 

Nizozemska je tako u potpunosti zasluženo izborila plasman u četvrtfinale, gdje će igrati s pobjednikom iz susreta Turske i Austrije. 

Cup tree provided by Sofascore
Vaša reakcija na temu