Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HSLS izlazi na izbore sa svojim kandidatom za sinjskog gradonačelnika

HSLS izlazi na izbore sa svojim kandidatom za sinjskog gradonačelnika

'Pozivaju se svi oni koji vjeruju da mogu pomoći da nam se pridruže u pripremi'

Izvršni odbor sinjskog HSLS-a na jučerašnjoj sjednici jednoglasno je usvojio odluku o izlasku na predstojeće lokalne izbore 2025. godine.

'HSLS Sinj izlazi na lokalne izbore s listom za gradsko vijeće grada Sinja i sa svojim kandidatom za gradonačelnika grada Sinja.

Ime kandidata za gradonačelnika i izborni  program za dugoročni razvoj grada Sinja HSLS Sinj će objaviti i prezentirati najkasnije do kraja studenog ove godine', priopćeno je iz sinjskog HSLS-A.

Iz stranke pozivaju sve one koji vjeruju da mogu pomoći u izbornom procesu 's ciljem stvaranja pretpostavki za boljitak sinjskog kraja' da im se pridruže u pripremi za lokalne izbore.

Vaša reakcija na temu