Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka NOVI SHOW BJELICE: Pič...a vam materina, jeb...m vam mater!

NOVI SHOW BJELICE: Pič...a vam materina, jeb...m vam mater!

Trener Dinama je isključen u Gradskom vrtu

Osijek je u Gradskom vrtu svladao Dinamo 1:0 pogotkom Mirka Marića iz jedanaesterca u 77. minuti, no susret je obilježio još jedan ispad trenera 'modrih' Nenada Bjelice

U 95. minuti Bjelica je zaradio isključenje nakon što je povikao: 'Pič..a vam materina, jeb...m vam mater na vašem suđenju, prepali ste se domaćina, zato tako i sudite'. 

Sudac Mario Zebec pokazao mu je crveni karton, a Bjelica je sličan ispad imao i u prethodnom kolu na susretu protiv Gorice. Osim Bjelice crvene kartone za Dinamo zaradili su Emir Dilaver i Petar Stojanović. Na kraju ogleda u Osijeku, Bjelica nije bio rječit na press konferenciji.

- Prvo bih čestitao Osijeku - rekao je Bjelica, a zatim na pitanje o crvenom kartonu Stojanovića bio kratak.

- Što da vam pričam kada sve znate, ajde brate mili. 

Vaša reakcija na temu