Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Održan online sastanak Našeg Hajduka i Nadzornog odbora 'bijelih'

Održan online sastanak Našeg Hajduka i Nadzornog odbora 'bijelih'

Govorilo se, među ostalim, o terminu Ćakule i klupskoj strategiji

Jučer je održan online sastanak Upravnog odbora Našeg Hajduka i članova Nadzornog odbora 'bijelih'.

- Nastavno na ranije sastanke i teme, nastavljeni su razgovori o radu kluba na strategiji i realizaciji prijedloga o angažiranju nezavisnih stručnjaka koji će raditi na unapređenju usklađenosti poslovanja s unutarnjim i vanjskim propisima i standardima. Budući da je zbog situacije s Covidom 19 Skupština planirana za ožujak održana tek u srpnju, dogovoreno je da nema potrebe za održavanjem nove skupštine u prosincu, odnosno da se i u sljedećoj godini ostane pri dogovorenom ritmu od dvije skupštine godišnje - u veljači i kolovozu - naveli su iz udruge.

Naš Hajduk je istaknuo određena poboljšanja u dostupnosti informacija na Glavnoj skupštini te je iskazao želju za češćim komuniciranjem stanja u klubu. Također, istaknuta je i želja da se nastavi s daljnjim koracima strukturiranja poslovnih izvještaja.

- Vezano za najavljenu Ćakulu s navijačima u rujnu, dogovoreno je da se ona organizira nakon izbora i imenovanja novog predsjednika Uprave za natječaj koji je u tijeku, a o procesu i imenovanju novog predsjednika Nadzorni odbor će pravovremeno informirati javnost. Također, Naš Hajduk je iskazao podršku Nadzornom odboru u predstojećem odabiru najboljeg kandidata za predsjednika Hajduka - dodali su.

Vaša reakcija na temu