Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Oštetio rampe na parkiralištu, materijalna šteta procijenjena na dvije tisuće eura

Oštetio rampe na parkiralištu, materijalna šteta procijenjena na dvije tisuće eura

Nepoznat počinitelj

Iz Policijske uprave šibensko-kninske izvijestili su o dvama značajnijim sigurnosnim događajima prijavljenima proteklog dana. Posrijedi su prijevara i oštećenje tuđe stvari.

Naime, jučer, 10. listopada, 30-godišnjak s područja Šibenika javio se na oglas o kupnji građevinskih oplata da bi potom nepoznatoj osobi po dogovoru uplatio novčani iznosu od 600 eura. Zatim je prodavatelj obustavio komunikaciju s oštećenim.

Nadalje, 10. listopada nepoznati je počinitelj oštetio ulazno-izlazne rampe na parkiralištu u Vodicama, u vlasništvu firme sa sjedištem u Zagrebu, čime je počinjena materijalna šteta u iznosu od oko 2000 eura.

Protiv nepoznatih počinitelja podnijet će se kaznene prijave općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. Policija provodi izvide u cilju njihova otkrivanja.

Vaša reakcija na temu