Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POPIS ZA OLIMPIJSKE IGRE: Hrvatski izbornik otpisao standardnog reprezentativca?!

POPIS ZA OLIMPIJSKE IGRE: Hrvatski izbornik otpisao standardnog reprezentativca?!

Pozvano je 20 igrača

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Dagur Sigurdsson objavio je popis od 20 igrača na koje računa za Olimpijske igre u Parizu. Najveće iznenađenje je izostanak Igora Karačića. Standardni reprezentativac koji igra u poljskom Kielceu nije dobio poziv.

- Izabrao sam ovih 20 igrača koji kreću u pripreme za Olimpijske igre. Moje razmišljanje je išlo u smjeru pronalaska balansa između napada i obrane. Birao sam one koji su korisni u oba pravca. Znamo da samo 14 igrača možemo imati u sastavu za utakmicu, trojica još idu u Pariz, ali su rezerve. Vidjeli smo na zadnjim utakmicama s Norveškom i Danskom da je teško imati promjene napad-obrana i obrnuto. Ovih dvadeset igrača kreće u pripreme, nadam se da će svi biti spremni i da neće biti dodatnih promjena, ali naglašavam da imamo još petnaest igrača koji su na širem popisu i uvijek mogu biti konkurentni u bilo kojem trenutku te da ih možemo tijekom priprema pozvati ako se za to ukaže potreba - rekao je Sigurdsson.

Popis igrača: Matej Mandić, Dominik Kuzmanović, Filip Ivić, Sandro Meštrić, David Jelinić, David Mandić, Mario Šoštarić, Filip Glavaš, Marko Mamić, Zvonimir Srna, Domagoj Duvnjak, Tin Lučin, Josip Šarac, Luka Cindrić, Ivan Martinović, Luka Lovre Klarica, Mateo Maraš, Veron Načinović, Marin Šipić, Nikola Grahovac. 

Vaša reakcija na temu