Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Pročitajte priopćenje Torcide uoči finala Kupa!

Pročitajte priopćenje Torcide uoči finala Kupa!

'Pozivamo sve pripadnike Torcide i navijače Hajduka da se okupe tri sata prije početka utakmice ispred Kluba navijača'

Torcida je pred finale Kupa objavila sljedeće priopćenje:

'Pred nama je finale Kupa, utakmica sezone!

Pozivamo sve pripadnike Torcide i navijače Hajduka da se okupe tri sata prije početka utakmice ispred Kluba navijača, odakle ćemo zajedno krenuti prema stadionu. 

Zbog što bolje izvedbe koreografije, na stadionu treba biti dva sata prije same utakmice.  Također, pozivamo sve navijače da sutra dođu u bijelim majcama, bez obzira na koju tribinu idete. Ponesimo šalove i glasnim navijanjem kroz cijelu utakmicu povedimo Bijele do trofeja. 

Pozivamo sve navijače Hajduka da pokažu navijačku solidarnost i pomognu našim članovima i prijateljima koji nevini leže u zatvoru i bolnicama te da, unutar svojih mogućnosti, doniraju za troškove odvjetnika u kutije koje će se nalaziti na ulazima. 

KONTRA MRAKU - KONTRA SILI!!

SLOBODA NAVIJAČIMA!!'

Vaša reakcija na temu