Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović RIMAC UOČI IGOKEE: Igramo protiv zahtjevnog protivnika, pozivam sve navijače da dođu na Gripe!

RIMAC UOČI IGOKEE: Igramo protiv zahtjevnog protivnika, pozivam sve navijače da dođu na Gripe!

Trener Splita najavio je otvaranje nove sezone ABA lige

Trener Splita Slaven Rimac prokomentirao je pripreme koje je njegova momčad odradila, a zatim i najavio otvaranje ABA lige u kojem na Gripe dolazi Igokea:

- Možemo bit zadovoljni s pripremama, odradili smo većinu onoga što smo zamislili, a igrači su od početka bili na okupu. Međutim, sad se sve to zaboravlja jer starta prvenstvo, prvo ABA, a onda i naše domaće. 

Potom je dodao: 

- Želimo se pokazati u što boljem svijetlu, ali Igokea je zahtjevan protivnik s tri kvalitetna stranca i mnoštvom iskustva. Ipak, igramo na domaćem terenu, moramo biti dodatno motivirani, publika nam treba dati krila. Pozivan sve navijače da nam dođu pomoći, zaključio je Rimac.

Mikrofon je zatim pripao igraču Antoniju Jordanu:

- Kreće nova sezona, čeka nas teška utakmica. Igokea ima ekipu za Ligu prvaka, a ovdje su uvijek u borbi za play-off. Ipak, mislim da smo se dobro pripremili, a igramo i na domaćem terenu te mislim da ćemo uz podršku naših navijača doći do pobjede. 

Rekao je trener Rimac da imaju tri kvalitetna stranca. Što vi kažete o njima?

- Tako je, svake godine dovedu 2/3 Amerikanca koji im nose igru. Analizirali smo ih, čeka nas težak posao, ali vjerujem da možemo doći do pobjede, zaključio je Jordano. 

Vaša reakcija na temu