Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Ljetna sezona za pamćenje u 585 Clubu

FOTOGALERIJA Ljetna sezona za pamćenje u 585 Clubu

Ugostili su neka od najpoznatijih imena hrvatske i svjetske glazbene scene

Na obalama Bola, tik uz jednu od najljepših plaža na svijetu, 585 Club osmu je sezonu za redom potvrdio svoj status središta magičnih plesnih noći pod zvijezdama. Vođeni pulsom glazbe i nevjerojatnom energijom, turisti i domaći posjetitelji imali su priliku uživati u vrhunskim glazbenim događanjima - od nastupa domaćih izvođača, Jelene Rozge, Prljavog kazališta i Tonyja Cetinskog pa sve do Golden Horn festivala, gostovanja svjetskih DJ zvijezda, ali i Lollipop glazbenog branda. Sezona 2024. u 585 Clubu učvrstila je Bol kao nezaobilaznu ljetnu destinaciju za ljubitelje vrhunskog provoda te podigla standarde hrvatskih ljetnih zabavnih sadržaja.

Kako bi domaćoj publici omogućio pravi spektakl, 585 Club u ovoj je sezoni ugostio neka od najpoznatijih imena hrvatske glazbene scene. Nastup legendarnog benda Prljavo kazalište, koji je u sklopu svoje ljetne turneje 28. lipnja dupkom ispunio bolski zlatni klub, označio je početak još jednog nezaboravnog ljeta. Kako bi sama špica sezone ostala u pamćenju, pobrinuo se Tony Cetinski i 31. srpnja uz svoje svevremenske hitove prepunom klubu priredio emotivnu večer pod zvjezdanim nebom. Za najbolje ljetno finale u regiji, zaslužna je diva hrvatske estrade, Jelena Rozga čiji je nastup 31. kolovoza bio spektakularan epilog i proslava osme godišnjica kluba.

Jedan od najznačajnijih događaja sezone, Golden Horn Festival, predstavio je neka od vodećih imena svjetske glazbene scene. Svoj debitantski nastup u Hrvatskoj u 585 Clubu imao je globalno popularni kanadski izvođač SICKICK, koji na društvenim mrežama broji više od 10 milijuna pratitelja. Njegov trap, bass, reggaeton i electro miks oduševio je posjetitelje festivala i tako donio dašak svjetske glazbene senzacije na Brač. Osim njega, publiku je rasplesao i DJ Ruckus, službeni DJ Run-D.M.C., rođak Lennyja Kravitza, te bivši suprug nekadašnje Viktorijine anđelice Shanine Shaik. Za vrijeme Bolske fjere održan je i domaći glazbeni koncept Taking the Trash Out posvećen hrvatskoj glazbi. Miksetu hrvatskih plesnih hitova te je večeri preuzeo istaknuti hrvatski DJ Joe2Shine i time zaokružio ovaj svima omiljeni bolski spektakl. Cjelokupni festival je održan pod pokroviteljstvom Splitsko-dalmatinske županije i Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije.

585 Club može se pohvaliti i gostovanjima nekih od najprestižnijih DJ-a svjetske scene koji su pristizali iz Švicarske, Njemačke, Austrije i mnogih drugih zemalja - Nora En Pure, Mr Belt & Wezol, Pretty Pink & Maxim Lany, kao i publici omiljeni Plastik Funk. Program ove ljetne sezone dodatno je obogaćen i s dva izdanja Lollipop partyja, koji već godinama slovi za jedan od najuspješnijih hrvatskih party koncepata, a 10. srpnja i 2. kolovoza je to još jednom potvrđeno i na ovoj otočkoj party destinaciji. Na oduševljenje publike, 585 Club je ugostio i ULTRA Destination koncept s DJ zvijezdama Lucas & Steve i Cats On Bricks.

Ovo je klupsko ljeto, poput kakve glazbene putovnice, obilježili su izvrsni partiji i jedinstveni glazbeni doživljaji što je prepoznao i rekordan broj zadovoljnih gostiju - kako turista, tako i domaće publike.

Uspješan niz događanja ponovno je dokazao da je Bol nezaobilazna destinacija za sve one koji traže vrhunsku zabavu, a osim toga Forbes je još jednom istaknuo posebnost plaže Zlatni rat, kulise nezaboravnih party uspomena. Upravo zbog te sinergije i potpunog iskustva, ljeto 2024. ostat će zapamćeno kao jedno od najuzbudljivijih sezona u povijesti 585 Cluba.

Vaša reakcija na temu