Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RNK Split dovodi Vukušića i vraća Galovića?

RNK Split dovodi Vukušića i vraća Galovića?

'Crveni' razmatraju angažman bivšeg Hajdukova napadača kao zamjenu za Bagarića

RNK Split razmatra mogućnost dovođenja Ante Vukušića u Park mladeži. Kontakt je već od ranije uspostavljen, ali problem je bio iznos plaće za bivšeg Hajdukova napadača. 'Crveni' su bitno srezali primanja igrača u odnosu na period kada su tu igrali Mate Bilić ili Tomislav Dujmović (cca 200.000 eura godišnje), pa ako bi se Vukušić uklopio u taj dio, onda ga smatraju idealnim za popuniti prazninu u napadu u momčadi Gorana Sablića.

Što se tiče Dražena Bagarića, još se čeka 'bijeli dim' glede njegova prelaska u Astanu, makar je sve dogovoreno, a iščekuje se i povratak stopera Nina Galovića iz Slaven Belupa. U Parku mladeži imaju brojne upite za albanskog stopera Amira Rrahmanija, pa nije isključeno da i on poput sunarodnjaka Sokola Cikalleshija 'otpleše samo jedno ljeto' u Parku mladeži i realizira transfer.

No, nemamo informaciju da je Galovićev povratak uvjetovan prodajom Rrahmanija, već da bi ga 'crveni' svakako vratili, bez obzira što ga Belupo želi zadržati.    

Vaša reakcija na temu