Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Slovačka iznenadila Belgiju u Frankfurtu, Lukakuu poništena dva pogotka

Slovačka iznenadila Belgiju u Frankfurtu, Lukakuu poništena dva pogotka

Napravili su veliki korak prema sljedećoj fazi natjecanja

U drugoj utakmici skupine E, Belgija je u Frankfurtu poražena od Slovačke 0:1.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Ivan Schranz u 7. minuti. 

Belgija je u ostatku prvog poluvremena imala nekoliko prilika za poravnanje rezultata, ali Slovačka im je sjajno parirala, dobro izlazila prema naprijed te u par navrata opasno zaprijetila vratima Koena Casteelsa

Sredinom drugog dijela Belgija je preko Romelua Lukakua zatresla mrežu, ali nakon pregledavanja VAR snimke suci su donijeli odluku kako se radilo o zaleđu. 

Do kraja utakmice Lukaku je ponovno poentirao, ali njegov je pogodak opet poništen. Ovog puta odlučeno je kako je Lois Openda u začetku akcije igrao rukom. 

Slovaci su tako upisali ogromnu, povijesnu pobjedu s kojom su napravili veliki korak prema sljedećoj fazi natjecanja. U nadolazećem kolu odmjerit će snage s Ukrajinom, dok će se Belgija pokušati iskupiti pobjedom protiv Rumunjske, koja je u ranijem terminu pokazala svu raskoš svoje kvalitete. 

Standings provided by Sofascore
Vaša reakcija na temu