Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook / Neretvanac1932 SLUŽBENI NERETVANAC: 'Naš Uche odlazi u višestrukog prvaka BIH'

SLUŽBENI NERETVANAC: 'Naš Uche odlazi u višestrukog prvaka BIH'

'Ovo je još jedan dokaz kako se dobro radi u našemu klubu'

Nogometni klub Neretvanac je danas objavio:

'Još jedan transfer je pred nama gdje naš Uche odlazi u višestrukog prvaka BIH.

Mostarski klub je zasigurno dobio odličnog igrača, ali prije svega karakternu osobu koja je veliki profesionalac na terenu, ali i izvan njega.

U naš klub je stigao u proljetnom prijelaznom roku i odigrao je za Plavu Makinju 10 utakmica i svojim igrama privukao interes raznih prvoligaša RH i susjedne BiH. Najkonkretniji su bili Plemići i Uche je već priključen treninzima i želimo mu svu sreću da nastavi sa dobrim igrama i u Premier ligu BiH.

Ovo je još jedan dokaz kako se dobro radi u našemu klubu i kako smo odlična destinacija za mlade igrače željne napredovanja uz ozbiljan rad.'

Vaša reakcija na temu