Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Sprema li se razmjena igrača između Hajduka i Osijeka?

Sprema li se razmjena igrača između Hajduka i Osijeka?

Mijo Caktaš sve je dalje od dolaska u Gradski vrt

Nakon odlaska Stanka Jurića u Parmu na Poljudu tragaju za pojačanjima u veznom redu. Dok se još uvijek čeka rasplet situacije s Marcom Fossatijem, pojavilo se još jedno ime kao moguće rješenje.

Riječ je o Josipu Vukoviću, bivšem igraču 'bijelih' koji se prošle godine vratio u Hrvatsku te potpisao dvogodišnji ugovor s Osijekom, no u Gradskom vrtu ne bi imali ništa protiv njegovog odlaska, pogotovo ako bi zauzvrat dobili Darka Nejašmića

Otpisanog veznjaka Hajduka posebno cijeni Nenad Bjelica, te su kontakti na relaciji Poljud-Gradski vrt već uspostavljeni i realna je mogućnost da se dođe do dogovora koji bi zadovoljio obje strane.

Kao moguće pojačanje Osijeka spominjao se i donedavni kapetan Hajduka Mijo Caktaš, no od njegovog dolaska Osječani su praktički digli ruke. Caktaš je dobio rok do kojeg se trebao izjasniti prihvaća li ponudu Osijeka, no on to nije napravio, te su šanse za njegovim dolaskom u Slavoniju svedene na teoriju.  

Vaša reakcija na temu