Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Svijet košarke tuguje za Bryantom, a oglasio se i Donald Trump

Svijet košarke tuguje za Bryantom, a oglasio se i Donald Trump

Ovo je tužan i tragičan dan - napisao je Pippen

Dan prije velike tragedije u kojoj je poginuo Kobe Bryant, na listi najboljih strijelaca NBA lige preskočio ga je Lebron James

- Nastavlja pomicati ovu igru prema naprijed. Puno poštovanja brate - napisao je na Twitteru Bryant nakon što ga je James preskočio na trećem mjestu vječnih strijelaca NBA lige.

James koji je to napravio baš u dresu Los Angeles Lakersa je igrao u posebnim tenisicama na kojima je pisala 'Mamba4life' čime je želio poručiti kako je Bryant koji je nosio nadimak Mamba nezaboravan i vječan. 

- Ovo je strašna vijest - napisao je na Twitteru američki predsjednik Donald Trump.

Legendarni igrač Chicago Bullsa, Scottie Pippen teško je pronalazio riječi.

- Riječi ne mogu opisati kako se trenutno osjećam. Ovo je tužan i tragičan dan.

Slomljen je i bivši francuski playmaker Tony Parker koji je godinama nosio dres San Antonio Spursa.

- Slomljen sam nakon ove vijesti. Ti si prava legenda, prijatelju moj. Moje molitve su uz cijelu obitelj - napisao je Parker.

Emotivan je bio i centar Philadelphije Joel Embiid.

- Ne znam odakle krenuti...Krenuo sam igrati košarku radi tebe Kobe, nakon što sam gledao finale 2010. godine. Nikada prije toga nisam gledao košarku, a nakon toga sam odlučio da je to sport kojim se želim baviti. Želio sam biti kao ti, nevjerojatno sam shrvan - napisao je Embiid.

Vaša reakcija na temu