Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Tramezzani: U pojedinim trenucima smo igrali i sa četiri napadača

Tramezzani: U pojedinim trenucima smo igrali i sa četiri napadača

Biuku želim da veliki talent pretoči u veliku karijeru

Hajdukov trener Paolo Tramezzani nakon pobjede nad Goricom je rekao:

Vrlo sam zadovoljan načinom kako smo izašli na teren i koristili šanse. Bilo je neuobičajeno koliko smo ih dobro realizirali, sastav je pokazao želju, trud i volju. U pojedinim trenucima smo igrali i sa četiri napadača.

Biuk?

- Definitivno danas najspektakularniji igrač utakmice. Veliki talent, mlad, ali vrlo staložen igrač. Želim mu sve najbolje i da veliki talent pretoči u veliku karijeru.

Dva su kola do kraja prvenstva...

- Mi znamo što moramo napraviti. Nema više plana a ili b, idemo odigrati najbolje što možemo i čekati što će se dogoditi.

Sljedeći ispit je Šibenik.

- Nije lako igrati jer nema puno vremena za pripremu. Nije bilo reprezentativnih pauza i vremena za pripremu u vrijeme korone, odmah se treba okrenuti sljedećem susretu.

Vaša reakcija na temu