Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Želi ga Bilić: West Ham u igri za Andriju Balića

Želi ga Bilić: West Ham u igri za Andriju Balića

Vrijednost transfera bi bila preko 5 milijuna eura, ali pitanje je koliko bi Englezi isplatili odmah

West Ham želi Andriju Balića i to je trenutno 'najvruća' priča uoči početka zimskog prijelaznog roka. Slaven Bilić iznimno cijeni Andriju, kojega poznaje od najmlađih dana jer je generacija od njegova sina Lea (1997. godište), te širom otvara vrata mladom igraču Hajduka.

Za sada se kalkulira da bi ukupan transfer bio preko 5 milijuna eura, ali pitanje je koliko bi Englezi bili spremni platiti odmah.

Balića je Udinese bio spreman platiti 3 milijuna eura, a West Ham nudi u startu, prema našim neslužbenim informacijama 3,5 milijuna, s tim da se otvara još niz mogućnosti zarade kroz bonuse.

Inače, nije ovo prvi klub s Otoka koji želi Andriju u svojim redovima. Prije godinu i pol je Hajduk na stolu imao konkretnu ponudu Tottenhama od 1,5 milijuna eura, što je tada uprava kluba odbila. Hajduku ide na čast što je u međuvremenu Andrija napredovao, te mu je tržišna cijena porasla, pa se početkom ljeta spominjao i interes Valencije, uz cifru od čak 5 milijuna eura, no do službene ponude nikad nije došlo.

Notirali smo već napise talijanskog novinara Alfreda Pedulle o tome da bi Stuttgart izdvojio 2,5 milijuna za Balića, uz 20 posto od idućeg transfera, što nam ni iz jednog izvora nije potvrđeno, za razliku od ponude Udinesea. No, čini se da je West Ham trenutno najozbiljniji u cijeloj ovoj priči...

     

Vaša reakcija na temu