Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Hajdukov ofenzivac vratio se treninzima, subotnja utakmica vjerojatno će mu biti oproštajna

Hajdukov ofenzivac vratio se treninzima, subotnja utakmica vjerojatno će mu biti oproštajna

Njegov odlazak je vrlo izgledan

Emir Sahiti vratio se treninzima Hajduka. Ofenzivac 'bijelih' propustio je posljednje tri utakmice, a sada je spreman za posljednju utakmicu 'bijelih' ove sezone.

Prije utakmice s Istrom na treningu je dobio nezgodan udarac u oko. Liječnici su mu propisali sedam dana mirovanja.  Sa Sahitijevim okom sada je sve u redu, a utakmica s Lokomotivom u subotu mogla bi biti njegova oproštajna.

Nije nikakva tajna da je Sahiti u prodajnom izlogu, a ni klub ni igrač ne bi imali ništa protiv da se na kraju sezone realizira transfer. 

Sahiti je za Hajduk odigrao 113 utakmica, zabio 18 pogodaka i ubilježio 18 asistencija. Prošao je proteklih godina i dosta teških situacija, a ovo ljeto djeluje kao idealan moment za rastanak s 'bijelima'. 

Vaša reakcija na temu