Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZORAN MAMIĆ Nevjerojatno mi je da je Hajduk s takvom kvalitetom peti!

ZORAN MAMIĆ Nevjerojatno mi je da je Hajduk s takvom kvalitetom peti!

'Ostali su nam dužnici nakon što su nas pobijedili na Maksimiru prošle sezone'

Uoči ogleda s Hajdukom trener Dinama Zoran Mamić je bio vrlo rječit.

- Ritam je strašan, zgusnut. To smo znali od početka. Čeka nas treća velika utakmica od nastavka prvenstva. To je najveći hrvatski derbi. Bez obzira na stanje na ljestvici znamo što znači utakmica s Hajdukom. Ostali su nam dužnici nakon što su nas pobijedili na Maksimiru prošle sezone. Napravit ćemo sve da isperemo taj gorak okus - rekao je Mamić, a zatim se dotakao Paola Tramezzanija.

- Sigurno se radi o kvalitetnom treneru kojeg prati imidž tvrdog trenera koji možda više polaže na defenzivni dio, iako se to u Šibeniku nije vidjelo. Tamo je Hajduk bio prilično ofenzivan. Uveo je dva nova igrača koja nisu puno igrala u prvom dijelu sezone. Po meni Hajduk ima pojedinačnu kvalitetu odmah iza Dinama. Nevjerojatno mi je da su s tom kvalitetom tu gdje jesu. Ali, to nam treba biti upozorenje da ti igrači u jednoj utakmici mogu puno toga napraviti. To je i nama upozorenje da i mi moramo biti jako dobri. Mi se moramo koncentrirati na nas. U prve dvije utakmice nastavka smo stvorili dosta šansi. Moramo biti efikasniji. U fazi obrane moramo biti bolji. Može se govoriti o krizi polu rezultata. Jednu smo utakmicu izgubili, jednu dobili. Ali, u ofenzivnom dijelu dominiramo, stvaramo prilike. U dvije utakmice smo primili pet golova, to nije tipično za Dinamo i obranu koja je toliko hvaljena - zaključio je Mamić. 

Vaša reakcija na temu