Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dalmatinski portal Zvonimir Boban: Velika je laž da me Hajduk nije prepoznao

Zvonimir Boban: Velika je laž da me Hajduk nije prepoznao

Boban je demistificirao priču o njegovom odnosu s 'bijelima'

Zvonimir Boban, nekadašnji kapetan Dinama i Hrvatske, na promociji autobiografije Luke Modrića jednom zauvijek želio je demantirati priču o njegovom odnosu s Hajdukom, piše Index.  

Na svečanom predstavljanju Lukine knjige, Boban je dobio riječ nakon Slavena Bilića, bivšeg izbornika i jedne od ključnih osoba u Modrićevoj karijeri.

- Drago mi je da sam ovdje sa svojim prijateljima i nekadašnjim suigračima. Sa Slavenom sam proveo dva mjeseca u Hajduku pa hajde da jednom zauvijek demistificiramo i tu priču. Velika je laž da me Hajduk nije prepoznao. Ja sam dinamovac od rođenja. Što se Luke tiče, zbog njega moje nogometno srce danas jače kuca - kazao je Boban, prenosi Index.

Bobanova karijera započela je u njegovom matičnom klubu Mračaju iz Runovića. 

- Priča o meni je zapravo i priča o mom bratu Draženu jer imamo isti nogometni put, samo ja uvijek malo kasnim za njim. To je i normalno, on je ipak tri godine stariji. On me usmjeravao, od njega sam nekad učio nogomet - govorio je u intervjuu za časopis Tempo 1987. godine. 

- Dražen je prvo bio u Hajduku i zadovoljio je ukuse tadašnjeg trenera Hajdukovih juniora Sergija Krešića. Poslije su htjeli i mene. Naš otac stalno nam je govorio kako bi najviše volio da igramo u Dinamu. On voli Dinamo kao i nas, bio je dugo godina Dinamov povjerenik u Imotskom, za njega postoji samo plava boja. Najprije je na probu odveo Dražena, a srce mu se smirilo kad je poslije godinu dana i mene doveo. Prodali smo sve imanje u Imotskom, ovdje kupili četverosobni stan i postali pravi Zagrepčani - objasnio je Zvone.

Vaša reakcija na temu