Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ilustacija / Pixabay.com PHILADELPHIJA Opljačkali pa ubili mladog Srbina dok je šetao psa

PHILADELPHIJA Opljačkali pa ubili mladog Srbina dok je šetao psa

Pronašli ga u lokvi krvi

U četvtak navečer u Philadelphiji je ubijen mladi Srbin. Riječ je o Milanu Lončaru, 25-godišnjaku koji je ubijen dok je šetao psa nedaleko od svoje kuće u Philadelphiji.

Lončar je šetao psa i kad je skrenuo u ulicu Jefferson oko 19 sati, prišla su mu dva muškarca te ga pokušala opljačkati, javlja policija. 

'Snimka razbojništva zabilježena je i na videonadzoru. Na snimkama smo vidjeli kako pljačkaši pretresaju Lončarove džepove. Ubrzo nakon toga jedan od muškaraca otvorio je vatru i pogodio žrtvu u grudi. Zasad je poznato da nije bilo tuče', kazao je u priopćenju Scott Small, inspektor policije u Philadelphiji. 

Policija je Lončara pronašla u lokvi krvi u polusvjesnom stanju. Iako ranjen, i dalje je stezao povodac na kojem je bio njegov pas, kažu istražitelji. Hitno je prevezen u bolnicu, ali je ubrzo preminuo. Ubijen je svega stotinu metara od svoje kuće. 

Lončar je porijeklom iz Srbije, ali je odrastao i školovao se u Philadelphiji. Diplomirao je na Sveučilištu Temple u prosincu 2019. godine. 

Vaša reakcija na temu