Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Pucnjava u školi u Rusiji, najmanje šestero mrtvih

Pucnjava u školi u Rusiji, najmanje šestero mrtvih

Napadač je navodno bio naoružan s dva pištolja

Naoružani muškarac pucao je u školi u središnjoj Rusiji i ubio najmanje šest osoba, a ranio dvadeset, javlja BBC pozivajući se na ruske dužnosnike.

Hitna pomoć i službe sigurnosti stigle su na mjesto događaja u gradu Iževsk.

Pucnjava se dogodila u školi s gotovo 1000 učenika i 80 nastavnika.

Škola je u središtu Iževska, grada s oko 650.000 stanovnika, u blizini zgrade središnje vlade. Učitelji i učenici su evakuirani.

Napadač je navodno bio naoružan s dva pištolja, rekao je državni parlament kojeg je citirala novinska agencija Tass. On se navodno ubio, a motiv pucnjave zasad nije jasan, piše BBC, a prenosi N1.

Novinska agencija RIA prenijela je izjavu guvernera regije Alexandera Brechalova, čiji je glavni grad Iževsk, da je neidentificirani muškarac ušao u školu i ubio zaštitara. Rekao je da među učenicima škole ima mrtvih i ranjenih, prenosi Reuters.

Vaša reakcija na temu