Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Traga se za desecima nestalih u BiH, i dalje alarmantno u Fojnici

Traga se za desecima nestalih u BiH, i dalje alarmantno u Fojnici

I HGSS pomaže

Spasilačke službe u Bosni i Hercegovini neumorno tragaju za desetak nestalih. U nezapamćenim poplavama, klizištima i odronima dosad je poginulo najmanje 18 ljudi.

Nakon povlačenja vode i uklanjanja prvog sloja mulja i kamenja, na vidjelo izlaze razmjeri katastrofe koja je prije dva dana pogodila Donju Jablanicu. 

I dalje je dramatično u Fojnici, šteta je golema i još se traga za nestalima. Malo je bolje stanje u Kreševu i Kiseljaku. U Donju Jablanicu stigao je i dio bosanskohercegovačkih timova za spašavanje koji su sudjelovali u raščišćavanju ruševina nakon razornih potresa u Turskoj u veljači 2023. Kažu da su šokirani razmjerima ove nezapamćene katastrofe, prenosi HRT

Od jučer su u Jablanici i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja. Na terenu je jedanaest pripadnika HGSS-a s četiri terenska vozila i dva plovila. S njima je i potražni pas Zara, koji pomaže u potrazi za nestalima.

Vaša reakcija na temu