Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash UBOJSTVO KOJE JE POTRESLO SRBIJU Uhićen rođak obitelji Đokić, bili su vrlo bliski

UBOJSTVO KOJE JE POTRESLO SRBIJU Uhićen rođak obitelji Đokić, bili su vrlo bliski

Monstruozan zločin je isplanirao - pripremio je naftu i našao rupu u koju će zakopati tijela

Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin potvrdio je kako je uhićen osumnjičeni za stravično ubojstvo obitelji Đokić u Moravcu kod Aleksinca. Saznaje se da je riječ o rođaku Gorana Đokića

Priveden je Goranov bratić G.DŽ. Ubojica i žrtve bili su veoma bliski i poznavali su se cijeli život, javlja Kurir. Privedeni je bivši vatrogasac koji je sada u mirovini.

G.DŽ. je unaprijed sve isplanirao. Pripremio je naftu, našao rupu gdje će zakopati tijela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

- Ubojstvo obitelji Đokić zgrozilo je i uznemirilo cijelu Srbiju. Izvedeno je profesionalno, strpljivo, metodično i očito se dugo pripremalo. Zahvaljujući ustrajnom i nesebičnom radu pripadnika Policijske uprave grada Niša, pripadnika Policijske uprave grada Beograda, posebno njenog 3. odjeljenja, kao i Uprave kriminalističke policije, Osnovnog javnog tužiteljstva u Aleksincu i Višeg državnog tužiteljstva u Nišu, uspjeli smo doći do jedne osobe za koju postoji osnovana sumnja da je sudjelovao u monstruoznom ubojstvu obitelji Đokić - rekao je Vulin.

Vaša reakcija na temu